DRAMeXchange - Price, Transactions, and research inside DRAM/Flash industry

It is currently Wed Jul 24, 2019 1:32 am

All times are UTC + 8 hours

Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: adidas gør deres eget "kobe protro" med den skøre BYW 98
PostPosted: Sat Sep 15, 2018 10:22 am 

Joined: Sat Sep 15, 2018 9:56 am
Posts: 3
Før Kobe Byrant slog sammen med Nike på en af ​​de mest succesfulde og længste løb sneaker linjer i basketballens historie, var han medlem af team adidas sneakers udsalg og repped de tre striber så hårdt som nogen. En af Mambas mest populære sko med det tyske Sportswear mærke var utvivlsomt den boisterously-deigned adidas KB8 II. I Bryants tredje NBA-sæson udspurgte denne silhuet med inspiration fra brandets iøjnefaldende Feet Your Wear-serie samt adiPRENE-polstring. Ligesom resten af ​​den FYW-serie er denne Trefoil Brand standout blevet en moderniseret renovering ved hjælp af en ny BOOST-udstyret konstruktion - blottet for enhver Bryant-tilknytning, selvfølgelig.

adidas sneakers tilbud I 2018 har en af ​​Nike's mest populære nye basketballsilhouetter været den opdaterede Kobe 1 Protro. Ser som en opdateret udgave af Black Mambas første Swoosh sneaker - med tilføjelse af moderne værktøj - det sætter tonen til den nyeste adidas hoops model, du ser her. På grund af en Crazy BYW 98 monicker er dens overflade næsten identisk med den af ​​ovennævnte KB8 II, mens hælen kalder på BOOST-polstring for overlegen komfort og holdbarhed. En simpel sort og hvid tumblet læder iteration er indstillet til at hjælpe med at debutere den nyeste tilføjelse til Crazy BYW familien. Tag et detaljeret kig på Crazy BYW 98 nedenfor og hold det låst for udgivelses opdateringer, som vi har dem.

adidas nmd danmark har officielt annonceret udgivelsen af ​​Yeezy Boost 700 til den 15. september 2018 i den originale Multi Solid Grey / Chalk White / Core Black. Som en af ​​de mest eftertragtede "chunky dad shoes" på markedet, har Yeezy Boost 700 været leder af pakken af ​​slagser, der spiller en stor rolle i trendskiftet væk fra den soklignende pasform til den tyngre silhuet. Adidas Yeezy Boost 700 debuterede først i august sidste år som en begrænset udgivelse på Yeezy Supply og derefter bredere senere i november, men med den kommende restock på 9/15 forventes udgivelsesnumrene at være langt større som Kanye og hans adidas YEEZY-linjen sigter mod at gøre hans meget eftertragtede fodtøj mere og mere til rådighed. En liste over forhandlere til adidas Yeezy Boost 700 er lige under; Check tilbage ofte, da det vil blive opdateret regelmæssigt for din bekvemmelighed.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 8 hoursWho is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
© 2011 DRAMeXchange, a Business Division of TrendForce Corp. All rights reserved.