DRAMeXchange - Price, Transactions, and research inside DRAM/Flash industry

It is currently Wed Oct 24, 2018 9:27 am

All times are UTC + 8 hours

Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Denne Adidas Sneaker til MLS All-Star Game vil frigive i mindre end en måned fra den dag,
PostPosted: Thu Jul 26, 2018 5:52 pm 

Joined: Thu Jul 26, 2018 5:16 pm
Posts: 4
Lavet til Atlanta. Lavet af Atlanta. Og selv lavet i Atlanta. Det er historien bag denne nye Adidas sneaker sneakers adidas dame skabt for at fejre det kommende Major League Soccer All-Star Game, der er vært for Georgiens hovedstad. Udviklet på brandets innovative SpeedFactory, en moderne robotfabrik i Atlanta, er den Adidas Made for MLS (AM4MLS) løbesko blev designet af lokale reklamer, rapper Rich the Kid og kunstneren Travis Love, samt MLS pro Darlington Nagbe, der blev valgt til All Star Game den 1. august.

adidas sneakers herre tilbud Brandet beskriver AM4MLS-sneakeren som "et begrænset udgave SpeedFactory-koncept, der blev skabt til liv og fremhævede den kreativitet og innovation, der ligger i hjertet af Adidas og i hjertet af Atlanta ved at bruge lokale skabere i skæringspunktet mellem sport, kunst og musik." tre skabere mødtes den 11. juli for at designe skoen på Speedfactory. Slutproduktet har en iøjnefaldende sort og rød farvelægning med et sammenflettet mønster taget fra Love's kunstinstallationer, der vises rundt omkring i byen, hvilket repræsenterer enhed og interaktioner i Atlantas forskellige samfund. Skosnørene giver noget glans med guldfløjter, mens et hjerte er præsenteret på hver hælplast.

adidas nmd danmark Skoen har også en indlejret NFC-chip, der gør det muligt for ejeren at få adgang til en Spotify-spilleliste, der er kurateret af Rich the Kid. Adidas udtalte, at skoen blev sat i produktion 23. juli og så vil blive solgt kun fem dage senere, hvilket illustrerer effektiviteten af Speedfactory. Lanceringen af ​​skoen den 28. juli vil kun være tilgængelig på lokalt sneakerbutik, Wish Atlanta. Denne eksklusive butiksudgivelse vil blive fulgt af forudbestillings tilgængelighed på Adidas.com den 29. juli.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 8 hoursWho is online

Users browsing this forum: google [bot] and 12 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
© 2011 DRAMeXchange, a Business Division of TrendForce Corp. All rights reserved.