DRAMeXchange - Price, Transactions, and research inside DRAM/Flash industry

It is currently Wed Oct 24, 2018 9:37 am

All times are UTC + 8 hours

Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: de Rockets eerst een vijfjarig offertecontract ter waarde
PostPosted: Fri Jul 20, 2018 3:53 pm 

Joined: Sat Jul 07, 2018 4:58 pm
Posts: 6
Dit is ook de eerste officiële verzameling van het Amerikaanse basketbalteam sinds Greg Popovich aantrad. Momenteel staan ​​er 35 spelers op de grote lijst en uiteindelijk zullen 12 mensen worden geselecteerd om deel te nemen nike schoenen dames sale aan de China Basketball World Cup 2019. Volgens eerdere berichten zijn LeBron James en Stephen Curry afwezig in dit mini-trainingskamp. In het reguliere seizoen 2017-18 speelde Thomas 26,9 minuten per wedstrijd, goed voor 15,2 punten, 2,1 rebounds en 4,8 assists.
Mavericks en Ferrer hebben een contract getekend
Volgens NBA-correspondent Marc Stein bereikten de Mavericks en verdediger Ferrer een contract van twee jaar ter waarde van meer dan $ 5 miljoen. Volgens de naam van het vervolgverslag van Shams bereikten de twee partijen een contract van twee jaar, 5,3 miljoen! De Mavericks hadden eerder de kwalificaties van Ferrer ingetrokken en maakten van hem een ​​volledig gratis agent, maar teamverslaggever Eddie Sefko zei dat het slechts een formulier was. Vorig seizoen speelde Ferrer air jordan 10 dark shadow 82 reguliere wedstrijden voor de Mavericks, gemiddeld 10,2 punten en 2,5 assists per wedstrijd.
Fagan kreeg te horen dat er geen geschil was over de verlenging van de gesprekken, maar het zal enige tijd duren voordat de conclusie is getrokken.
De bron zei dat nadat de vrije markt deze zomer is geopend, de Rockets eerst een vijfjarig offertecontract ter waarde van $ 85 miljoen zullen openen voor Capella, en het contract bevat extra prikkels, tot 90 miljoen. dollar.
Capella en zijn team hebben altijd al een contract willen hebben vergelijkbaar met Thunder centrum Steven Adams, dat $ 20 miljoen per jaar is. Gezien de trage vrije markt deze zomer en de luxe belasting die de Rockets tegenkomen, is algemeen directeur air force 1 dames Darrell Morey niet bereid om zo'n hoog salaris te betalen.
Afgaande op de huidige situatie zijn zowel de Rockets als Capella optimistisch over het vooruitzicht van vernieuwing.
Andere teams kunnen een offerte aan Capella aanbieden, zodat de raketten het door elk team uitgegeven offerte-contract kunnen evenaren. Capella had contact gehad met de Lakers, maar uiteindelijk bood het Zijin-team geen offertecontract.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 8 hoursWho is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
© 2011 DRAMeXchange, a Business Division of TrendForce Corp. All rights reserved.