DRAMeXchange - Price, Transactions, and research inside DRAM/Flash industry

It is currently Sat Oct 20, 2018 5:45 am

All times are UTC + 8 hours

Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Adidas omfavner LGBTQ Community med nye pride sneakers
PostPosted: Wed Jun 06, 2018 2:58 pm 

Joined: Wed Jun 06, 2018 2:46 pm
Posts: 2
I sidste sommer dækkede Adidas nogle af sine mest populære sneakers med flerfarvede prikker til LGBTQ Pride Month, men i 2018 tager mærket en lidt mere adidas sko herre subtil tilgang fremhævet af farverige accenter. Udviklet af I-5923 (tidligere kendt som Iniki ), Campus, Deerupt og Pure Boost DPR, ser årets Pride-samling hver model på en cremehvid base eller "Cloud White" i tilfælde af Pure Boost DPR, som bringes til liv via regnbue detaljer.

adidas outlet danmark Pride Campus er den mest reserverede (og billigst på $ 90) af bunken og vælger farve på tungen, hælen og medialsiden, hvilket efterlader de mest synlige sektioner af sneakeremnet. For de læsere, der ikke søger subtilitet, skal Deerupt få jobbet gjort. Skoens hele skounderlag er pudset med en regnbueffekt, hvilket efterlader modelens underskriftsnet for at tilføje kontrast. Dette par er prissat til $ 100.

adidas originals sko billig Årets samling er afsluttet med Pure Boost DPR, som retails for $ 150 og tager et næsten alt hvidt udseende, der er accentueret med Three Stripes branding, der falder fra orange til pink. "Vi er stolte og unapologiske, og vi opfordrer dig til at være det samme, "læser indersålen på hver sko i 2018" Pride "-pakken. Denne pakke lanceres fra http://www.schuhenmdadidas.de/ fredag ​​den 1. juni kl. 3 ET med priser fra $ 90 til $ 150


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 8 hoursWho is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
© 2011 DRAMeXchange, a Business Division of TrendForce Corp. All rights reserved.