DRAMeXchange - Price, Transactions, and research inside DRAM/Flash industry

It is currently Fri Oct 19, 2018 8:18 pm

All times are UTC + 8 hours

Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Vil tusindårsvenlig Adidas Samba gøre et comeback?
PostPosted: Fri Aug 10, 2018 3:12 pm 

Joined: Fri Aug 10, 2018 2:32 pm
Posts: 3
Spørg alle, der voksede op i 90'erne, hvad sneakers de ejede i løbet af tiåret, og Samba vil sandsynligvis komme på listen. Parret med adidas nmd tilbud Umbros, slipsfarve T-shirts, Jansport-rygsække og orange skiver fangede skoene en generations besættelse med efter-skole rekreative fodbold. Man behøvede ikke engang at spille sporten for at bære Samba, og efterhånden er det klart at skoen (sammen med sin fætter, gazellen) var en af ​​de første af sin art, der blev omhygget i en unisex-stil, parret med den førnævnte to-årige uniform. I modsætning til de uber-populære Nike Airs af tiden - sko, der udelukkende var bestemt til drenge - var Samba en sko, som middelalderlige piger kunne bære med en Sporty Spice-dosis af Girl Power-tillid.

adidas nmd dame Den tusindårlige besættelse for denne type barndomsnostalgi er vel dokumenteret, hvilket måske er grunden til, at Adidas har besluttet at frigive den ikoniske sportssko, der er tilgængelig online og i butikkerne på fredag. Det atletiske mærke var tro mod skoets originale design (som først debuterede i 1950'erne som en indendørs fodboldmodel), idet man holder en fuld læder øvre med kontrasterende læder faner og tre-stripe detaljer og outfitting skoets karakteristiske T-toe panel i ruskind. Skoen er færdig med en guldfolie "Samba" branding og har samme gennemsigtige tyggegummi.

adidas nmd r1 tilbud Mens den originale stil vil være tilgængelig i både mænds og kvinders størrelse, frigiver Adidas også en kvinders eneste Samba Rose W (også den 1. juni) med en blød læder øvre, zigzag søm på T-tåen og en platformsål - en stil, der tilføjer endnu et 90'ers nostalgi-element til mixet og fordobler et tusindårigt comeback til skoen.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Vil tusindårsvenlig Adidas Samba gøre et comeback?
PostPosted: Fri Aug 10, 2018 6:35 pm 

Joined: Mon Aug 06, 2018 2:48 pm
Posts: 1
https://aptoidelite.com/aptoide-lite-apk-download/


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 8 hoursWho is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
© 2011 DRAMeXchange, a Business Division of TrendForce Corp. All rights reserved.